Verkoping voor restauratie van het oude kaaspakhuis

KOCKENGEN – Vrijdag, 21 november, was er bij de Hersteld Hervormde Gemeente een verkoping ten behoeve van de restauratie van het oude kaaspakhuis aan de Voorstraat in Kockengen. Voor veel belangstellenden was er van alles te koop, zoals erwtensoep, rookworsten, pannenkoeken, oliebollen, noten fruit en kaas. Ook waren er boeken, kaarten cadeautjes en voor kinderen was er een spelletje met altijd prijs en een sjoelwedstrijd. Uiteraard was er koffie, thee met iets lekkers of erwtensoep met stokbrood.
                                                                                 
Dit jaar werd de voorgevel van het oude kaaspakhuis al gerestaureerd. Momenteel wordt er geld ingezameld om ook de achtergevel te kunnen restaureren.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *