6 tot en met 8 november: Vogelshow ‘De Rietgors’ Kockengen

KOCKENGEN – Dit jaar houdt de vogelvereniging ‘De Rietgors’ voor de 41-ste keer een tentoonstelling in verenigingsgebouw Irene, Wagendijk 43, Kockengen. Vanaf donderdag 6 november tot en met zaterdag 8 november zijn zo’n 300 vogels te bezichtigen, waaronder kleurkanaries, tropen, parkieten en vele andere soorten vogels. De tentoonstelling is vrij toegankelijk voor iedereen die van vogels houdt, ze zelf misschien kweekt, mensen die voor de gezelligheid komen kijken of die met één van de vele prijzen uit de tombola, Rad van Avontuur en grote verloting naar huis willen gaan. Dit jaar worden er voor de jeugd gratis ronden Rad van Avontuur gedraaid op vrijdag 7 november vanaf 18.30 uur en worden om 19.00 uur de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Mensen die opzoek zijn naar kweekvogels of zomaar een vogel voor in een kooitje, is een verkoopklasse aanwezig. Voor diegene die geïnteresseerd is in de vogelsport verstrekt het aanwezige bestuur graag inlichtingen over de vereniging. Openingstijden: 6 november: 19.30 – 22.00 uur, 7 november:15.00 – 22.00 uur, 8 november:10.00 – 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *