Open dag kinderboerderij Oortjespad

 KAMERIK – Tijdens de open dag op de kinderboerderij aan het Oortjespad in Kamerik werden verschillende activiteiten gehouden. Er was een limonadegeit die door kinderen kon worden gemolken en bij de buren kon er in de stal worden gekeken. Ook konden de kinderen een snoepspinnenweb maken, was er een speurtocht en werden er rondleidingen gehouden. Daarnaast konden de kinderen zich op een springkussen uitleven. Voor de volwassenen was er een kleine informatiemarkt die werd verzorgd door locale ondernemers. Zo was Kameryck vertegenwoordigd om iets te vertellen over het bedrijf en de toekomstplannen. Vrijwilligers van de dierenambulance vertelden over hun werk. Voor de bezoekers was er koffie en thee.

 Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *