Pianist Laurens van Rooyen geeft uniek benefietconcert voor 18+huis Polen

Op 29 november a.s. geeft pianist en internationaal befaamd (film-)componist Laurens van Rooyen een uniek concert om geld in te zamelen voor Stichting Join Our Mission Polen. Deze stichting uit Kockengen zet zich met de lokale bevolking al jarenlang vol enthousiasme in om een jongerentehuis in Polen te realiseren.

Laurens van Rooyen, zelf woonachtig in Stichtse Vecht, draagt het werk van Join Our Mission een warm hart toe: “Muziek brengt het beste in mensen naar boven. Een initiatief als Join Our Mission doet dat ook. Wat is er mooier dan kinderen die het moeilijk hebben een veilige plaats te geven? Alleen dan kan talent een kans krijgen en de wereld een stukje beter worden!”

Op deze bijzondere avond treden naast Van Rooyen enkele regionale musici op, onder wie enkele jonge talenten. De presentatie is in handen van Penney de Jager, zij is nationaal bekend als danseres en danslerares. De feestelijke avond wordt afgesloten met een veiling van bijzondere objecten en activiteiten.

Join Our Mission zet zich in om jongeren die al jaren in een kindertehuis verbleven een kans op een goede toekomst te bieden. Deze kansarme jongeren moeten op hun 18e het tehuis verlaten, maar zijn onvoldoende voorbereid op een zelfstandig bestaan in de Poolse maatschappij. Om te voorkomen dat ze verkeerd terecht komen en ze de kans te geven zich verder te ontwikkelen, bouwt Join Our Mission aan een veilige plek, een speciaal tehuis voor 18-plussers. Om dit huis af te bouwen is nog een bedrag van € 53.800,- nodig.

Het concert vindt plaats op 29 november. Aanvang 20:00 uur in Theater 4en1 te Breukelen. Entree in de voorverkoop € 12,50, aan de kassa € 15,- Voor meer informatie kijk op www.joinourmission.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *