Aanmeldingen voor de beursvloer stromen binnen

Donderdagmiddag 6 november is iedereen van harte welkom om sociaal zaken te komen doen èn te netwerken op de Beursvloer Stichtse Vecht. Ruim 50 bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente schreven zich reeds in. Hun aanbod aan kennis, diensten, middelen en faciliteiten en ook de (ludieke) tegenprestaties treft u aan op de website www.beursvloerstichtsevecht.nl.

Op de beursvloer is maatschappelijk betrokken ondernemen het motto en er komt dan ook geen geld aan te pas. De deelnemers sluiten onderling matches, die nauwkeurig worden bijgehouden door de accountant en bekrachtigd door de notaris. Een twaalftal hoekmannen en hoekvrouwen staat de deelnemers bij om in slechts anderhalf uur tijd hun slag te kunnen slaan. Echte spreekstalmeesters zorgen voor het opvoeren van het tempo en de stemming.

De Beursvloer Stichtse Vecht vindt dit jaar wederom plaats bij Pauw Bedrijven op De Corridor 8 te Breukelen. Om exact 16.30 uur zal burgemeester mevrouw J.W. Spies het startsignaal geven door op de gong te slaan en beursvloermakelaar Rietje Beeren sluit de beurs weer precies om 18.00 uur.

Exclusief voor de deelnemende bedrijven is er bovendien vanaf half vier de mogelijkheid om onderling te netwerken. En na afloop van de beursvloer is er voor iedereen nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De medewerkers van Pauw Bedrijven staan voor dit laatste weer garant. Kortom, dit feestje mag u niet missen!

Meer informatie en de inschrijvingsmodule treft u aan op de website www.beursvloerstichtsevecht.nl. Voor vragen kunt u bellen met de beursvloermakelaar op de telefoonnummers 0346-266706 of 06-24808958.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *