Hondenuitlaat/speelplaatsen Kockengen definitief aangewezen

KOCKENGEN – In de vergadering van het college van Burgemeester & Wethouders (B&W) van de gemeente Stichtse Vecht op dinsdag 7 oktober is een besluit genomen over zogenaamde hondenspeelplaatsen. De hondenspeelplaatsen zijn gesitueerd: op de grasstrook tussen de weg en het fietspad tussen het polderreservaat en De Dreef, het gras tussen Roerdomp 45 en 47, het groen achter Roerdomp 90-100, het groen voor Waterlelie 16-31, het groen voor Dotterbloem 1-8, het groen langs de Zwanebloem 64 tot aan de kruising Kerkweg/Zwanebloem, het grasveld bij het elektriciteitshuisje op de hoek Kon. Julianaweg/wethouder Van Doornweg en het groen langs De Sportweg.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *