Buren Scholekster hogen trapveldje op

KOCKENGEN – In het kader van nationale Burendag, vorig weekeinde in heel Nederland, hebben de buren van de Scholekster in Kockengen nog een laatste klus geklaard. Het trapveldje aan de Scholekster/Purperreiger werd op verschillende plaatsen opgehoogd en opnieuw ingezaaid. Naast de buren van de Scholekster staken de jongens die op het veldje voetballen en bewoners uit het dorp de handen uit de mouwen. Enkele bedrijven stelden gratis apparatuur ter beschikking. Gewapend met scheppen en kruiwagens kwamen de vrijwilligers zaterdag 4 oktober naar het trapveldje aan de Scholekster/Purperreiger. Rond het middaguur was de klus geklaard. Gezamenlijk werd er wat gegeten en gedronken. Het zand is beschikbaar gesteld door de Woningbouwstichting uit Kockengen.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *