Diplomazwemmen in De Koet

KOCKENGEN – Traditiegetrouw werd het seizoen bij Zwem- en Recreatiepark De Koet afgesloten met het diplomazwemmen in verschillende disciplines. Vrijdagavond stond het afzwemmen voor Zwemvaardigheid 1,2, en 3 en Snorkelen 1,2 en 3 op het programma. Zaterdag werd er gezwommen voor de fel begeerde diploma’s A, B en C. Liefst 90 kinderen behaalden een diploma.
A-diploma: Suzanne Rijkse, Juliette Baeten, Judith Zaadstra, Lisette van Lindenberg, Jurre Westeneng, Sandra Vermeulen, Saar Bakkum, Anneline de Visser, Ilona Gentenaar, Kim Smit, Jasper Kompier, Joey Nap, Nathan van Eijk, Sarah van der Weerd, Thomas Molenaar, Jason Scholtens, Daniel den Hild. B-diploma: Stacey van der Hoeff, Timo van der Laan, Linn van den Haak, Daniel van Dam, William van Oosterom, Jinx Hoogstraten, Emanuel Hanna, Feline Struijk, Jens Treur, Jaap van Asselt, Lisanne Brunt, Kathleen van Eck, Tim Wiebes, Arco Versteegt, Lisanne Cazant, Ocean Kool, Mika van der Leeden, Alicia Huizer, Vigo de Jong. C-diploma: Arthur Mojet, Rosa Mojet, Yannick Veldhorst, Lois de Boer, Coen Oudshoorn, Demi van der Laan, Wouter Zaadstra, Carsten Blom, Iris den Boer, Joost Fokker, Liv Kool, Elise Breedveld, Merijn Struijk, Nathan van der Leeden, Karlijn Hoogendoorn, Bente Dijkers, Cas Vernooij, Job Vernooij, Vladimir Verbrugge, Michiel. Zwemvaardigheid 1: Thijs de Gooijer, Suzanne de Lange, Eva Huizer, Aafke Fluit, Hanna van Eijk, Felix Verzijl, Joep van Iperen. Zwemvaardigeheid 2: Denny de Lange, Femke Zilver, Suzanne Kool, Anne van Dam, Julia Cazant, Luca de Jong, Manon Bezuijen, Tirza van Dam, Anneke van Asselt, Ruth Boele, Jose Boele, Suzanne Oudshoorn. Snorkelen 1: Luca de Jong, Bente van Kuik, Vera Verzijl, Alexa Verzijl, Suzanne Oudshoorn, Corne Zanten, Tijn Oosterom, Tijmen Verheul. Snorkelen 2: Niels Noordzij, Ryanne Noordzij, Lotte Winnubst, Florian Reimus. Snorkelen 3: Menno van Zanten, Ellen Oudshoorn.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *