Kinderkleding en speelgoedbeurs op de Van Doornschool

KOCKENGEN – Zaterdag 27 september wordt er een kinder(winter)kleding- en speelgoedbeurs gehouden in de Van Doornschool in Kockengen. Dankzij de inzet van veel ouders, leerlingen en leerkrachten wordt de school die zaterdag omgetoverd in een heuse winkel, met een ruim aanbod van kinderkleding, speelgoed en fietsen. Om 9.30 uur start de beurs aan de Driestammenweg in Kockengen. In een aangename sfeer kunnen belangstellenden rustig de kleding en het speelgoed bekijken en kopen. Alle klanten, zowel inkopend als verkopend, staan een percentage af van de prijs waarmee de Van Doornschool extra materialen voor alle groepen kan aanschaffen. De niet verkochte kleding werd gedoneerd aan het goede doel. Voor aanmelden kan er met de school contact worden opgenomen per telefoon: 0346 241664 of per mail: kledingbeursvandoornschool.nl. Voor meer informatie: vandoornschool.nl.

Tekst en foto Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *