Join Our Mission heeft weer chocoladeletters

KOCKENGEN – Bedrijven die hun medewerkers en/of relaties in de periode rond Sinterklaas willen verrassen met een lekkere chocoladeletter en daarbij een goed doel willen steunen. De Stichting Join Our Mission Polen houdt, vanwege het succes van voorgaande jaren, ook dit jaar een
chocoladeletteractie. Door bij de stichting luxe letters te bestellen, welke uiteraard Fair Trade
gecertificeerd zijn, wordt de stichting geholpen met de bouw van het 18+huis in Polen. De mensen achter de Stichting Join Our Mission Polen, bezoeken sinds 2002 elke zomer twee kindertehuizen in het zuidwesten van Polen. Hoewel de kinderen in deze tehuizen een goede verzorging krijgen en een fijn leven leiden dienen zij op hun 18e jaar het huis te verlaten. Dit omdat je vanaf je 18e volgens de Poolse wet volwassen bent en plaats dient te maken voor een jonger kind. Dit betekent dat een jongen of meisje van 18 jaar, zonder familie om op terug te vallen, zich moet zien te redden in de Poolse maatschappij. Heel vaak heeft dat geen goede afloop en begeven de jongeren zich al snel in verkeerd milieu. Om deze jongeren te kunnen bijstaan is het idee ontstaan een huis voor hen te bouwen, waar ze zich thuis voelen en enige tijd onder minimale begeleiding zullen worden
klaargestoomd voor toetreding tot de Poolse maatschappij.
Momenteel is het huis wind- en waterdicht, maar er is nog veel geld nodig voor de gehele
afbouw van het huis. Vandaar het verzoek aan bedrijven om mee te doen aan de
chocoladeletteractie. De luxe letters van 220 gram kunnen voor een prijs van € 4,95 (incl.btw) geleverd worden. Bij grote bestellingen (> 100 stuks) zijn persoonlijke wensen mogelijk, bijvoorbeeld het insluiten van een visitekaartje van het bedrijf of het aanbrengen van een logo in marsepein op de chocoladeletter. De letters worden geleverd in week 47.
Bedrijven die geïnteresseerdzijn kunnen tot 11 oktober bestellen via e-mail: chocoladeletters@joinourmission.nl. Voor meer informatie: joinourmission.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *