Grote belangstelling jaaruitje Ondernemersvereniging Kockengen

KOCKENGEN – Ruim vijftig ondernemers en hun partners waren zaterdag aanwezig bij het jaarlijkse uitje van de Ondernemersvereniging Kockengen. Omdat de ondernemers overdag vaak te druk zijn, was het uitje ditmaal ’s avonds. Getuige de grote opkomst bleek dat te werken. Koos en Thea Segers hadden samen met Grut Bom uit Haarzuilens allerlei oude tractoren en machines in het land gezet. De ondernemers en hun partners mochten de oude tractoren rijden. Daar werd gretig gebruik van gemaakt, zowel door mannen als door vrouwen. Ook stond het onderdeel ringsteken vanaf de tractor en proberen achteruit te rijden met tractor en wagen op een een parcours op het programma. De ondernemers waren erg enthousiast. Tot slot was er een bijzonder gezellig samenzijn met een heerlijk buffet.         

Tekst: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *