Zaterdag 24 mei: Vet Vocaal door Muzikale Vrienden

KOCKENGEN – Op 24 mei presenteren De Muzikale Vrienden uit onder meer Kockengen het programma Vet Vocaal dat in het teken staat van de stem. Er wordt een avondvullend muziekprogramma voorgeschoteld waarbij speciaal het vocale deel alle aandacht krijgt. Zo treden achtereenvolgens op de Mamas and Papas tribute, een eerbetoon uit de 60er jaren zanggroep, en een fantastisch close harmony met humor viertal, Why Four, met zeer origineel repertoire. Daarnaast vinden er, voor de echte liefhebber, vertolkingen plaats van een aantal onvergetelijke (pop)songs uit vervlogen jaren. De happening vindt plaats in Cultureel Centrum ’t Web in Loenen aan de Vecht en begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) Kaarten voor dit vocale spektakel kosten € 8,- en zijn te krijgen bij de bekende voorverkoopadressen in Loenen boekhandel Koopman en Sigarenmagazijn de Beurs en in Kockengen bij Adrie de Lange, of te bestellen via de mail: info@whyfour.nl

Foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *