Ab Kabalt wint biljartcompetitie bij De Brug

PORTENGEN – Bij biljartvereniging De Brug in Portengen werd vrijdagavond in het Buurthuis aan de Nijverheidsweg de onderlinge competitie afgesloten, waarna de traditionele prijsuitreiking plaats had. Ab Kabalt nam uit handen van voorzitter Erik Mulder de wisselbeker in ontvangst. De tweede plaats was voor Wilco Pauw en Jan Kabalt eindigde op de derde plaats met een minimale voorsprong op de nummer vier.
Ieder seizoen wordt er bij biljartvereniging De Brug van september tot eind april een onderlinge competitie gespeeld. Door te kijken naar het moyenne van het vorige seizoen wordt er volgens een puntensysteem gespeeld, zodat iedereen een eerlijke kans heeft de competitie te winnen. Liefst 28 biljarters gingen met elkaar de strijd aan. Leen Plomp tekende dit seizoen voor de hoogste moyenne verbetering. De poedelprijs was voor Dickie Versteegh. De prijzen zijn gesponsord door weihandel Jos Daalhuizen.
Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *