25.000-ste bezoeker zwembad De Koet

Door het fraaie zomerweer afgelopen weken werd al vroeg in het seizoen vrijdag 2 augustus in Zwem- en Recreatiepark De Koet de 25.000-ste bezoeker welkom geheten. De gelukkige winnaar van een Koethanddoek en een bos bloemen was Esther van Kouwen met haar man Martin en kinderen Thom en Twan uit De Meern. “Wij zijn hier al een paar keer eerder geweest. Voor de kinderen is dit zwembad ideaal. Er is een fantastisch peuterbad, mooi grasveld, een kabelbaan, zandbak en speeltoestellen. Het is voor de kinderen en ook voor ons met een parasol uitstekend toeven in De Koet. Dat wij de 25.000-ste zijn is geweldig”, vertelt Esther van Kouwen.

Het zwembad is nog tot 21 september geopend, dan is er het traditionele afzwemmen. “Ik hoop dat het nog een poosje mooi weer blijft. Dan kunnen we zeker nog de 30.000 bezoekers halen”, zegt badmeester Ronald. Vrijdag 6 september is er in Zwem- en Recreatiepark een spelletjesmiddag voor kinderen. De middag start als de basisscholen uit zijn, zo rond 15.30 uur. Op het programma staan spellen op het veld en in het water. De activiteiten in zwembad De Koet zijn ook op Twitter te volgen.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *