Zwembad De Koet plaatst zonnepanelen

Zaterdag werden er in Zwem- en Recreatiepark De Koet liefst 53 zonnepanelen geplaatst. De panelen liggen op de daken van de kassaruimte, de overkapping en de berging. De zonnepanelen, die moeten zorg dragen voor een deel van de elektriciteit, zijn naast de zonnecollectoren gekomen die zorg dragen voor een deel van de verwarming van het badwater. Naast het besparen van energie en dat het goed is voor het milieu, bespaart De Koet aanzienlijk op de uitgaven. Na offertes van vier leveranciers/installateurs heeft het bestuur van De Koet besloten de panelen te laten leveren en, tegen een zeer gunstig tarief, plaatsen door Bakkum elektrotechniek. Zoals gebruikelijk bij De Koet staken ook vrijwilligers zaterdag de handen uit de mouwen.

Tekst en Foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *