Uitstekende livemuziek en veel gezelligheid op Koetstock 2013

Na het succesvolle optreden van 30past7 vorig jaar op vrijdag,
verdiende de band dit jaar een plaats op zaterdagavond

Op het terrein van Zwem- en Recreatiepark De Koet wordt vrijdag 7 en zaterdag 8 juni het muziekfestival Koetstock gehouden. Op vrijdagavond, ‘Rock uit de Regio’ spelen vijf topbands uit de regio met zeer uiteenlopende muziekstijlen. Zaterdagavond is voor ieder wat wils met over het algemeen zeer herkenbare muziek. De artiesten treden belangeloos op. De opbrengst van het festival komt geheel ten goede aan De Koet.

Op de Regio Rock vrijdag bijt om 20.00 uur de Kockengense formatie Mugshot, met onder meer gitarist Maarten Spruit en drummer Cor de Lange, met punk, rock en ska het spits af. Vervolgens is de eer aan Blue Labeled, een bluesy rockgroep rond gitarist Paul Crezee, waarna A New Dawn uit Maarssen met eclectic metal, melodieuze metal/rock voor het voetlicht treedt. De vierde act is de funk/rock formatie Staalmeesters uit Harmelen en rockcoverband Little Stef uit het Groene Hart sluit de vrijdagavond.

Zaterdagmiddag is de Rabokindermiddag vanaf 15.30 uur, met het springkussen, een gratis ijsje en pannenkoeken eten. Zaterdagavond, voor ieder wat wils, wordt om 19.00 uur geopend door Jolene uit Kamerik. Daarna spelen Bonemachine en 3rd Floor Magic. Na het enorme succes vorig jaar op de vrijdagavond heeft de band 30 Past 7 een plaats wat later op de zaterdagavond gekregen. De jonge muzikanten uit Limburg beloven er een knalshow van te maken. Koetstock 2013 wordt afgesloten door een oude bekende. De organisatie verheugt zich op het weerzien met Allez Mama, de band die zo’n tien jaar terug in Kockengen furore maakte met Wereld beat Zydeco. Voor meer informatie: koetstock.nl.

Tekst en Foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *