Het leervermogen van iemand met dementie

Informatiecafé over geheugenproblemen Breukelen 2 april 2013

Vaak wordt onterecht nog gedacht dat personen met dementie niet meer in staat zijn om te leren. Door hun resterende leervermogen aan te spreken vergroot je echter hun mogelijkheden wat meer zelfstandig te zijn. Als iets opnieuw lukt, krijgen mensen met dementie weer wat meer zelfvertrouwen en dus ook een betere levenskwaliteit. Het is raadzaam deze verborgen kansen optimaal te benutten. Gastspreker is Annelies Bührmann, neuropsycholoog Hofpoort Ziekenhuis.

Deze bijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk en vooral geschikt voor wie met geheugenproblemen te maken heeft, voor hun familie en andere verzorgers. Er zijn zorgprofessionals met wie u op ongedwongen wijze kunt praten en andere mensen waarmee u ervaringen kunt delen. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 april a.s. van 19.30 tot 21.00 uur, Beatrixstraat 9a, Breukelen. Voor meer informatie kunt u bellen met Steunpunt Mantelzorg, Welzijn Stichtse Vecht, mob 06–45103660.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *