Gemeentepagina ook na 1 mei in Kockengen te lezen

Afgelopen week heeft u kunnen lezen dat de gemeentepagina en de Officiële Bekendmakingen vanaf 1 mei 2013 niet langer gepubliceerd worden in VAR Nieuwsblad, maar overgaan naar De Vechtstroom. Dit laatste nieuwsblad wordt nu nog niet verspreid in Kockengen. Bewoners hebben ons laten weten bezorgd te zijn dat ze de gemeentepagina en de officiële publicaties niet meer kunnen lezen. Gelukkig is deze zorg overbodig: de Vechtstroom zal vanaf 1 mei ook in Kockengen verspreid worden.

De ‘verhuizing’ van de gemeentepagina en officiële publicaties vloeit voort uit een aanbestedingsprocedure die is gevolgd. Bij de aanbesteding is als eis gesteld dat de krant verspreid moet worden in heel Stichtse Vecht. De nieuwe uitgever heeft hiermee ingestemd, en zorgt ervoor dat het huis-aan-huisblad De Vechtstroom vanaf 1 mei 2013 ook in Kockengen bezorgd wordt.

De Vechtstroom wordt nu nog in één editie in een groot deel van Stichtse Vecht verspreid, uitgezonderd Kockengen, Nigtevecht en Vreeland, en enkele buitenaf gelegen gebieden. De uitgever zal na 1 mei het blad in de gehele gemeente Stichtse Vecht verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *