2e Kunstroute in Kockengen op zaterdag 12 en zondag 13 mei 2012


Voor de tweede keer komt er  in het weekend van 12 en 13 mei van 11 tot 17 uur,  een kunstroute in en rond Kockengen. Na het succes van de eerste editie heeft het organisatieteam nu besloten er een weekend van te maken. Zo heeft iedereen meer tijd ook elkaars werk te bekijken.
Op 14 verschillende locaties laten 35 kunstenaars amateurs en profs,  hun kunstwerken zien. Het zijn heel verschillende kunstvormen zoals videokunst, hoeden, foto’s, 3D – kaarten, plantaardige objecten, keramiek, beelden en schilderijen.
In verzorgingshuis Overdorp wordt een overzichtstentoonstelling ingericht met van elke kunstenaar een kunstwerk.
Voor meer informatie en het downloaden van de flyer met route raadpleeg de site: www.kunstinkockengen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *